Medicin kursus

Har I svært ved at finde ud af funktioner i medicinmodulet?

Nu tilbyder Planner4You grundkurser i håndtering af medicin. En kursusdag, på medicin kursus (ca. 4 timer) består af følgende moduler:

  • Oprettelse af medicin i Planner4You
  • Dosering af medicin
  • Regulering af medicin
  • Udlevering af PN-medicin
  • Udskrivning af medicinjournal
  • Dokumentation af medicinudlevering
  • Udskrivning af medicinskema

Der kan være min. 6 og max. 12 deltager pr. kursus i vores lokaler på Reberbanevej 8 8900 Randers. Som udgangspunkt opretter vi et kursus i hvert kvartal, men det kan sagtens blive mere hvis behovet er stort, så ring eller skriv endelig ind til support eller John. Vi forventer 1 – 2 deltager fra hver institution, men selvfølgelig også flere, efter ”først til mølle” princippet.

Pris pr. deltager inkl. forplejning: kr. 1200,- eks. moms.

Såfremt et kursus har mindre end 6 tilmeldte, vil kurset blive aflyst.

Vores Medicin kursus vil blive varetaget af John Blomkvist.

John har en hel livserfaring indenfor det socialpædagogiske område, hvor han igennem knap 20 år har arbejdet på et behandlingshjem i Jylland. Igennem 15 år som medicinansvarlig, har han stor erfaring med at udfylde medicinskemaer og registrere medicin korrekt, og hvad lovgivningen siger på området. John har en nem og forståelig måde at fremlægge det på som først synes at være kompliceret – dette skyldes bl.a. Johns lærererfaring og han er stadig den dag i dag lærer for hjemmeværnet. Hvis medicinudlevering virker uoverskueligt kan vi med sikkerhed sige at du er bedre udrustet efter et kursus med John.

Planlagte kurser i 2022 med ledige pladser:
09. nov: 4 pladser

Tilmelding på mail: jb@planner4you.dk

Endvidere tilbydes samme kursus ude hos den enkelte organisation. – For tilbud kan henvendelse rettes til John pr. mail jb@planner4you.dk (Priser forhandles efter omstændigheder).