Online software løsninger for alle. Planner4Yous idégrundlag er at udvikle intuitive, besparende og innovative online softwareløsninger til konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Planner4you’s online software løsninger er et produkt med en bred appel til store dele af erhvervslivet. Vores topprioritet er, at tilgodese de behov som vores kunder har, og altid være løsningsparate på de udfordringer de står overfor og kan møde i fremtiden.

I dag er Planner4You Danmarks største leverandør af løsninger til private institutioner i Danmark. Planner4You har nu over 10.000 daglige brugere på vores løsning til institutioner o.l. og flere kommer til.

Planner4You er førende i levering af bookingsystemer til køretekniske anlæg i Danmark, herunder Jyllandsringen, FDM og Danmarks største uddannelsessted af chauffører Tradium på Djursland.

Planner4You udvikler automation til Comfort Ventilationsanlæg. Planner4You udvikler automation til Comfort Ventilationsanlæg for Velux Commercial Domex. Vi har leveret software til styring af den nye krydstogtterminal i København.

Planner4You har udviklet en mødeplanløsning til restaurationsbranchen.

Hos Planner4you er vi altid friske på nye udfordringer. Vi udvikler også gerne specialløsninger, som tilpasses lige nøjagtigt din virksomhed.

Vi ser frem til et samarbejde, hvor Planner4You også bliver en integreret del af din hverdag.

Online software løsninger