booking

Systemet bruges af alle, der har et behov for at planlægge møder, arrangementer mv., men også dine medarbejdere, sælgere eller en booker kan anvende systemet.

Med Planner4You booking får du et værktøj, som sikrer dig konstant overblik og hurtig booking af dine ressourcer, hvad enten det er medarbejdere eller produkter.  Er du for eksempel frisør, kan du anvende systemet til online booking, så dine kunder selv kan booke tid., har du faciliteter, som skal lejes ud, er det hurtigt og overskueligt med Planner4You. Jo nemmere det er for dine kunder jo nemmere er det for dig.

Vores bookingsystem er et let, overskueligt og intuitivt kalendersystem, hvor der kan bookes aftaler direkte mellem kunden og virksomheden. Kunden/virksomheden kan huskes på aftalen via SMS eller mail, så udeblivelse og dobbeltbooking minimeres.

Booking-kalenderen er så intuitiv, at alle kan bruge den uden forudgående kendskab. Bookingkalenderen sikrer dig et hurtigt overblik og sætter system i dit tidsforbrug.

Planner4You er i dag førende leverandør af booking systemer til køretennikske anlæg i Danmark. Vores system kan bruges af alle der har behov for at få overblik over arrangementer osv.. Hvad enten du er en større eller mindre virksomhed vil vores bookingsystem kunne hjælpe dig