planner4you

Planner4You bygger på stor brugervenlighed, kan du nemt selv tilpasse og konstruere lige præcis dén løsning, som du har behov for.

Kontakt os:88 321 490

info@planner4you.dk

Engelsholmvej 33C | 8940 Randers SV

Top

Idéen bag Planner4You

Planner4You’s idegrundlag er at udvikle løsninger, der er intuitive, besparende og innovative til konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Planner4you vil være førende på markedet, hvad angår udvikling af online software. Planner4you er et produkt med en bred appel til store dele af erhvervslivet. Vores topprioritet er, at tilgodese de behov som vores kunder har og altid være på forkant med løsninger på de udfordringer de står overfor og kan møde i fremtiden.

Vi udvikler også specialløsninger, som tilpasses lige nøjagtigt din virksomhed.

Vi ser frem til et samarbejde hvor Planner4You også bliver en integreret del af din hverdag.

Kontakt Os
ideen-bag

SPONSORATER

Vendsyssel Håndbold

Randers FC

København Håndbold

Hvad er Planner4You

Planner4You er delt op i moduler der bevirker, at systemet nemt kan tilpasses lige netop dit personlige behov. Idet Planner4You bygger på stor brugervenlighed, kan du nemt selv tilpasse og konstruere lige præcis dén løsning, som du har behov for.

Overskuelig

Planner4You integrerer alle dine data og sammenfletter dem på en nemmere og mere overskuelig måde, der modvirker eventuelle kommunikationsfejl og tidskrævende administration. Din virksomhed opnår derved en øget konkurrenceevne!

SSL-Krypteret

Planner4You er et online-baseret værktøj, der sikrer din arbejdsplads det bedste overblik med den største datasikkerhed. Alle data gemmes på lukkede servere, og der foretages flere gange dagligt backup. Al kommunikation til og fra vore servere er SSL-krypteret.

Datatilsynet

Planner4You er registreret hos datatilsynet og opfylder alle krav i.h.t personoplysningsloven.

Sikkerhed

Ved tyveri af din virksomheds IT mister du ikke dine fortrolige data. Du kan til enhver tid tilgå din virksomheds data fra en hvilken som helst pc med internetadgang over hele verden. Upload foregår nemt via vores filhåndtering. Har du dermed behov for backup af dine data, anbefaler vi Planner4You som din eksterne backup ressource..

Overblik

Den bagvedliggende idé vedrørende systemet er ganske enkelt planlægning og styring. Dette skaber overblik samt frigør ressourcer i din virksomheden, så du får tid og overskud til at fokusere på dine primære mål.